Ik heb prikkelbare darmen (PDS); wat nu?

Sep 01, 2023 |

Heb jij prikkelbare darmen (PDS)? Dan heb je vast al veel gedoe achter de rug. Dokters hebben onderzoeken gedaan om te achterhalen waar je klachten vandaan komen, maar jij hebt zelf ook van alles geprobeerd, toch? Misschien met supplementen of je eetpatroon. Loop jij echter een beetje vast? Dan zijn onze cursussen iets voor jou!

Als de diagnose eenmaal gesteld is, wil je meteen actie ondernemen tegen je klachten, maar je weet misschien niet precies hoe. Een gespecialiseerde diëtist is de persoon die je nodig hebt om je leefstijl-gerelateerde PDS-klachten aan te pakken. Maar laten we eerlijk zijn; mijn agenda zit propvol. Ik vind het een gedoe om doordeweeks afspraken te maken (fysio, coaching, diëtist), en ik ben dolgelukkig als ik iets gemakkelijk vanuit huis kan doen, gewoon vanuit mijn luie stoel, online. Maar dan wel met een echte professional aan de andere kant!

Herkenbaar? Met de cursussen van Happy Living Academy kan dat! En het mooie is dat deze zelfzorgprogramma's meestal vergoed worden door je aanvullende verzekering. Je kunt ze volgen met begeleiding van je eigen diëtist, maar je kunt ze ook op eigen houtje volgen en de expertise van de Happy Living Academy-diëtist raadplegen. Als je vragen hebt, of iets is onduidelijk, hoef je je geen zorgen te maken. Er staat altijd iemand voor je klaar.

Dus, waar wacht je nog op? Nadat je bijvoorbeeld het FODMAP zelfzorgprogramma hebt aangeschaft, ontvang je elke week een e-mail met een simpel te volgen stappenplan: weekmenu's, boodschappenlijstjes en een heleboel informatie. En heb je vragen? Stuur gewoon een e-mail! Je krijgt snel antwoord of advies van onze diëtist.

Hier is alvast de link naar de cursus:
https://www.happylivingacademy.com/courses/fodmap-arm