Vergoeding zorgverzekeraars

Hoe zit het met de vergoedingen van onze programma’s?

100% geld terug garantie*!

 Omdat wij vinden dat geld géén reden mag zijn om niet aan je gezondheid te werken, krijg je van ons 100% garantie op je geld terug.* Hoe dat werkt? 

  • Je meld je aan voor één van ons programma’s 
  • Je betaalt 99 euro 
  • Je ontvangt de PDF factuur in je mail 
  • De PDF factuur dien je in bij je verzekering 
  • Krijg je van je verzekering niet je geld terug? 
  • Stuur ons de schermafdruk van de afwijzing binnen 30 dagen na aanmelding
  • Je krijgt van ons je geld terug!

De vergoeding gaat niet af van je eigen risico.

Gezondheidszorg is niet gratis. Echt niet. Zo betaal je voor een bezoek aan de dokter, apotheek, ziekenhuis, diëtist etc. Soms betaal je zelf, soms betaal je via je zorgverzekering .Waarom? Ook de dokter, de assistenten, de verpleging en de mensen op de achtergrond moeten boodschappen doen, hebben huur of hypotheek. Heb je het idee dat we je wat proberen te verkopen? Dat klopt. Niet omdat we in een dure auto willen rijden, een groot huis willen kopen of dure vakanties boeken. Wel omdat we ook op de lange termijn Nederland gezonder willen maken. Dus geen trucje uithalen, maar echt op de lange termijn zorgen dat jij de laatste wetenschappelijke inzichten, onderzoeken en informatie krijgt zonder dat je ellenlange teksten en onderzoeksrapporten niet door hoeft te ploeteren. Dat doen wij, samen met ons team. En dat kost dus geld.  

Waarom doen we dat dan, 100% garantie op je geld terug* als je verzekering het niet betaald? 
Dat doen we omdat we vinden dat iedereen toegang zou moeten hebben tot goed advies. Ook de mensen voor wie 99 euro voor een programma te veel geld is. We werken er hard aan om alle verzekeringen te overtuigen van het belang van goed voedingsadvies, maar dat heeft tijd nodig. Wij zijn een 'Not Just For Profit' bedrijf. Voor ons de ideale manier om een bijdrage te leveren aan onze missie.


* één keer per kalenderjaar, alléén voor Nederlandse deelnemers