Hooikoorts Management

Wat kan je doen aan hooikoorts en hoe werken de kruisreacties met voeding? Na dit online programma weet jij hoe ook jij dit seizoen beter doorkomt!

Zelfzorgprogramma bij hooikoorts

Dit krijg je van ons…
  • In 10 lessen leren we je alles over je klachten 
  • Je weet welke pollen er zijn en waar je op moet letten 
  • De keuzes die je hebt uit de verschillende behandelingen 
  • Hoe het komt dat je van sommige voedingsmiddelen last kunt hebben 
  • Welke medicijnen er allemaal beschikbaar zijn 
  • Wanneer welke pollen gaan bloeien 
  • Hoe je hooikoorts herkent 
  • De top tips om klachten te voorkomen 

Vergoed door veel aanvullende verzekeringen! 
Deelname aan het Online Programma kost €129,- en je hebt een jaar toegang! Je krijgt direct na betalen een factuur via de mail die je kunt indienen bij je verzekering. Op deze PDF factuur staan alle gegevens die nodig zijn voor een spoedige afhandeling. Een groot aantal verzekeraars vergoeden het programma geheel of gedeeltelijk vanuit het aanvullende pakket. Niet alle verzekeraars vergoeden het programma, maar we raden aan ALTIJD de factuur in te dienen. Het gaat niet af van je eigen risico.

100% geld terug garantie Binnen 30 dagen na aanmelding kun je gebruik maken van de 100% geld terug garantie. Staat je aanvullende verzekering op onze site vermeld voor vergoeding, maar krijg je het niet vergoed? Stuur ons de gegevens van de afwijzing en je verzekeringsgegevens naar ons. Wij maken het bedrag dan over op de rekening waarvan het programma is aangeschaft. Kijk voor een overzicht hier: https://www.happylivingacademy.com/vergoedingen

Veel gestelde vragen

Wat is een online programma?

In een omgeving en tijd die jou uitkomt kun je het programma doorlopen. Je hoeft er de deur niet voor uit en kunt op je laptop, PC of telefoon meekijken. Je hebt verder niets nodig.

Wat zijn de tijden?

Elke week komt er een module online. Elke module bestaat uit korte lessen die je, wanneer het jou het beste uitkomt, kunt bekijken.

Je hebt een jaar toegang tot de lessen, dus iets terugkijken kan altijd.

Ik weet (n)iets
van hooikoorts

Voor elk wat wils! Is je kennis over darmgezondheid nog niet zo groot? Of is het wellicht wat weggezakt? Dan is dit je kans! Je begint echt bij de basis. En stapsgewijs loop je alle belangrijke onderdelen door!

Waarom organiseer je dit programma?

Er verschijnt steeds meer informatie over hooikoorts online. Maar wat is nu waar? Wat is bewezen en waar heb je nu echt wat aan? Daar hebben we het programma voor gemaakt, zodat jij niet meer hoeft te zoeken. 

Moet ik iets installeren?

Nee hoor, helemaal niets. Wij adviseren Google Chrome te gebruiken, maar ook met andere browsers werkt het prima. Je kunt de lessen volgen op je telefoon, PC, Mac of tablet.

Moet ik DIRECT al starten?

Je kunt starten wanneer jij wilt. De beste tijd is natuurlijk wel nu! Maar je hebt een jaar toegang tot de modules, je kunt dus ook altijd nog een keer terugkijken. 

MAG IK NU NOOIT MEER..

Hooikoorts dieet is een TIJDELIJK dieet. Zodra je klachten zijn afgenomen, kun je stapje voor stapje weer meer gaan eten.
Heb je een terugval? Geen probleem, dan start je gewoon weer op! 

vergoeding

Hoe mooi is dat: een aantal grote verzekeraars vergoeden het online zelfzorgprogramma vanuit hun aanvullend pakket! Dien de factuur, die je na betaling ontvangt, dan ook in bij je verzekering!

Aanmelden kan nu!