Persoonlijk advies gesprek diëtist

kleine veranderingen | advies op maat | ontdek je valkuilen | gericht op jouw veranderwens | gespecialiseerde diëtisten
Stap 1: afspraak maken

Als je de voorbereiding gedaan hebt, kun je online de afspraak met onze diëtist inplannen. Je ontvangt dan vanzelf de link naar het gesprek.

Stap 2: voorbereiding

Als je de voorbereiding gedaan hebt, kan het gesprek plaatsvinden. Na betaling ontvang je alle informatie om je voor te bereiden op het gesprek met onze diëtist. Deze voorbereiding is heel belangrijk! 

Stap 3: betaling

Via deze link word je doorverwezen naar de betaalpagina. Je ontvangt van ons een factuur per mail, die je zelf kunt indienen bij jouw zorgverzekeraar.   

Stap 4: aan de slag!

Na het gesprek ontvang je het advies per mail en heb je daarnaast de mogelijkheid om het gesprek terug te kijken. Zo kun je zelfstandig aan de slag met de adviezen!

Nieuwe stijl diëtistenpraktijk,
waarbij efficiëntie centraal staat; je krijgt een uitgebreide screening voorafgaand aan het consult, waardoor je na het eerste gesprek direct aan de slag kunt met jouw persoonlijke adviezen. 

Al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van allergieën, intoleranties en leefstijl. De diëtisten in het Happy Living Academy team bundelen hun kennis en ervaring om jou het beste advies te geven. Dit doen wij tijdens  wekelijks intercollegiaal overleg.

Het gesprek met de diëtist wordt opgenomen, zodat je het altijd kunt terugkijken. Daarnaast ontvang je het advies per e-mail. Zo zorgen wij ervoor dat jij na het gesprek direct zelfstandig aan de slag kunt met de adviezen.

Hoe gaan we te werk?

Afspraak maken en voorbereiding
Neem eenvoudig contact met ons op via Whatsapp (+31 657 977 113) of per e-mail (support@happylivingacademy.com) om een afspraak in te plannen.

Na het maken van een afspraak krijg je van ons documenten die je vooraf in moet vullen. Op basis hiervan kunnen we ons goed voorbereiden, zodat we tijdens het gesprek je direct kunnen helpen.
 
Gesprek 
Op basis van jouw ingeleverde voorbereiding, gaan wij ons voorbereiden op het gesprek. Je ontvangt per mail of WhatsApp de link om aan het gesprek deel te nemen. Het gesprek zelf zal 30 minuten duren en er zal genoeg tijd zijn om je vragen te stellen.

  • We gaan jouw klachten én voeding, door middel van een eet- en klachtendagboek, beoordelen.
  • Het gesprek vindt online plaats, je kunt altijd de opname terugkijken.
  • Na betaling ontvang je van ons een PDF-factuur, die je kunt indienen bij je zorgverzekeraar. Per kalenderjaar heb je standaard recht op 3 uur vergoeding vanuit de basisverzekering.
    Let op: er wordt altijd eerst aanspraak gedaan op het eigen risico!

Persoonlijk consult diëtist

STANDAARD 3 UUR VERGOED VANUIT DE BASISVERZEKERING


  • Persoonlijk advies op maat
  • Gericht op jouw veranderwens 
  • Ontdek je valkuilen
  • Nieuwe stijl diëtistenpraktijk
Kwaliteitsregister paramedici

Onze diëtisten staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit wil zeggen dat zij regelmatig bijscholingen volgen en andere activiteiten verrichten, om accreditatie (punten) te behalen. Hierdoor zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kun je dus kwalitatieve zorg verwachten.