Persoonlijk advies gesprek diëtist

kleine veranderingen | advies op maat | ontdek je valkuilen | gericht op jouw veranderwens | gespecialiseerde diëtisten
Stap 1: betaling

Via deze link word je doorverwezen naar de betaalpagina. Je ontvangt van ons een factuur per mail, die je zelf kunt indienen bij jouw zorgverzekeraar. 

Stap 2: voorbereiding

Na betaling ontvang je alle informatie om je voor te bereiden op het gesprek met onze diëtist. Deze voorbereiding is heel belangrijk! 

Stap 3: afspraak inplannen

Als je de voorbereiding gedaan hebt, kun je online de afspraak met onze diëtist inplannen. Je ontvangt dan vanzelf de link naar het gesprek. 

Stap 4: aan de slag!

Na het gesprek ontvang je het advies per mail en heb je daarnaast de mogelijkheid om het gesprek terug te kijken. Zo kun je zelfstandig aan de slag met de adviezen!

Nieuwe stijl diëtistenpraktijk,
waarbij efficiëntie centraal staat; je krijgt een uitgebreide screening voorafgaand aan het consult, waardoor je na het eerste gesprek direct aan de slag kunt met jouw persoonlijke adviezen. 

Al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van allergieën, intoleranties en leefstijl. De diëtisten in het Happy Living Academy team bundelen hun kennis en ervaring om jou het beste advies te geven. Dit doen wij tijdens  wekelijks intercollegiaal overleg.

Het gesprek met de diëtist wordt opgenomen, zodat je het altijd kunt terugkijken. Daarnaast ontvang je het advies per e-mail. Zo zorgen wij ervoor dat jij na het gesprek direct zelfstandig aan de slag kunt met de adviezen.

Hoe gaan we te werk?

1. Voorbereiding
Na betaling krijg je toegang tot de voorbereiding, die nodig is voor het gesprek. Hoe zorgvuldiger en uitgebreider je de voorbereiding doet, hoe groter de kans is dat wij op voorhand al de oorzaak van eventuele klachten in verband kunnen brengen. Op basis van jouw voorbereiding kunnen we vóór het gesprek al een advies opstellen, dat we tijdens het gesprek uitgebreid kunnen bespreken en toelichten.
 
2. Gesprek 
Nadat je de voorbereiding hebt gedaan en hebt ingeleverd, kun je het online gesprek inplannen. Wij gaan ons dan voorbereiden op het gesprek. Het gesprek zelf zal 30 minuten duren en er zal genoeg tijd zijn om je vragen te stellen.
 
3. Advies
Na het gesprek ontvang je per mail de opname. Zo kun je namelijk altijd het gesprek terugkijken, waar en wanneer je wilt. Super fijn! Tot slot ontvang je ook je persoonlijke advies per mail. 


Let op:

  • Door af te rekenen ga je akkoord met intercollegiaal overleg. Dit wil zeggen dat het voor kan komen dat wij jouw casus ook met andere professionals binnen ons team bespreken. 
  • Ben je iemand die behoefte heeft aan veel persoonlijk contact? Dan raden we je aan een om een diëtist in de buurt te zoeken. Na het gesprek maken we alleen indien echt nodig een vervolgafspraak, maar het is de bedoeling dat je zelfstandig aan de slag gaat met onze adviezen. 
  • We gaan jouw voeding, door middel van een eetdagboek, beoordelen.
  • Het gesprek vindt online plaats.
  • Na betaling ontvang je van ons een PDF-factuur, die je zelf kunt indienen bij je zorgverzekeraar. Let op: het gaat van je eigen risico af. Hoeveel en of jouw zorgverzekering vergoedt, kun je altijd even bij hen navragen. 

Persoonlijk advies gesprek diëtist 

€97,00

Inclusief BTW


  • Persoonlijk advies op maat
  • Gericht op jouw veranderwens 
  • Ontdek je valkuilen
  • Nieuwe stijl diëtistenpraktijk
Kwaliteitsregister paramedici

Onze diëtisten staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit wil zeggen dat zij regelmatig bijscholingen volgen en andere activiteiten verrichten, om accreditatie (punten) te behalen. Hierdoor zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kun je dus kwalitatieve zorg verwachten.