Adem vrij:
Natuurlijke en effectieve strategieën tegen hooikoortsklachten
met Allergoloog Richard Oei


Bekijk het webinar gratis terug
Ja, ik wil dit webinar volgen!

Door je aan te melden ontvang je automatisch updates, we houden niet van spam dus afmelden is heel eenvoudig.

Hooikoorts kan de schoonheid van de lente en zomer overschaduwen met niezen, jeuk en tranende ogen. Maar wat als je de controle terug kunt nemen? Doe mee met ons webinar "Adem vrij" en ontdek hoe je hooikoortsklachten niet alleen kunt verzachten, maar ook kunt voorkomen. Allergoloog Richard Oei gaat je meer uitleggen over klachten in relatie met voeding, medicatieopties en praktische voorzorgsmaatregelen die jou helpen om weer volop van het seizoen te genieten.

Namens de stichting Nationale Allergie Monitor vragen we je mee te doen aan deze vragenlijst over hooikoortsklachten. Tijdens het webinar delen we de resultaten. Het invullen van de meerkeuzevragen kost slechts enkele minuten:  https://forms.gle/Wfa4LsHgREcekfQf9

Deze onderwerpen komen aan bod:

  • Herken de kruisreacties: hoe alledaagse voedingsmiddelen en pollen hand in hand gaan en hoe je de symptomen van hooikoorts kunt minimaliseren en kruisreacties kunt herkennen. 
  • Medicatie en alternatieven: welke medicijnen zijn beschikbaar voor hooikoorts en welke natuurlijke remedies wél werken. 
  • Voorzorgsmaatregelen die werken: krijg praktische tips over hoe je je omgeving kunt aanpassen en je dagelijkse gewoontes kunt veranderen om blootstelling aan pollen te verminderen en hooikoortsklachten te voorkomen. 
  • Vraag en Antwoord: Heb je specifieke vragen of zorgen? Bereid je voor om ze voor te leggen aan de allergoloog in het interactieve Q&A-gedeelte.
Vul je gegevens in om je aan te melden voor dit kenniswebinar:


In samenwerking met: