Wanneer ga jij de fout in?

Merk je ook dat als je moe bent of te veel stress hebt, dat je meer last hebt van je klachten?

Er is niet één juiste manier van leven, en dat is maar goed ook. In plaats daarvan wordt ons leven bepaald door de keuzes die we maken — zowel groot als klein. Het verbazingwekkende is dat we kunnen leren hoe we betere keuzes kunnen maken, ongeacht onze vroegere of huidige situatie. Door ons meer bewust te worden van onze gewoonten en patronen, kunnen we bewuster beslissingen gaan nemen.

Als je eenmaal een gewoonte of patroon herkent, is het belangrijk om bij jezelf na te gaan of er een betere manier is om de huidige situatie of valkuil aan te pakken. Erkennen wanneer een foutje maakt is onvermijdelijk, zodat je dit zo snel mogelijk kunt rechtzetten. Bijhouden waar je vandaag staat, zodat morgen gemakkelijker aanvoelt!

Fouten maken hoort bij het leven, maar het hoeft niet het einde te betekenen. Door je meer bewust te worden van je gewoonten en patronen, kunt je beginnen met het nemen van bewuste beslissingen die je hoogste goed dienen. Bewust worden van je gedrag is de eerste stap naar zelfverbetering en groei, dus waarom zou je die stap niet vandaag zetten? Onze diëtisten ondersteunen je graag bij het herkennen en bewust worden van je valkuilen, maar natuurlijk ook bij de stappen zetten naar zelfverbetering!

Hulp nodig bij het herkennen en bewust worden van jouw valkuilen? Boek hier een afspraak met een van onze diëtistes.